Ine Renson & Wouter Van Driessche

JOURNALISTEN BIJ DE STANDAARD / JOURNALISTS DE STANDAARD
formats that work - 10.30 AM - Internet Explorer
JeroenGortwors_Paars.png

Ine Renson is journalist bij de De Standaard, waar ze het voorbije jaar trekker was van het project CurieuzeNeuzen. Voordien werkte ze op de redactie van De Tijd. De voorbije tien jaar werkte ze aan een aantal grote dossiers waarmee ze verschillende persprijzen won.

Wouter Van Driessche is digitaal producer en chef video en audio bij De Standaard. Met zijn collega’s won hij vorig jaar de Belfius Persprijs voor het project Exit België, in de categorie Digitale Pers. Voordien was Wouter schrijvend journalist bij onder meer De Standaard en De Tijd.

Ine Renson is a reporter at the Belgian news paper De Standaard. She led the project CurieuzeNeuzen, the civilian research on air quality in Flanders. In earlier days she worked for the financial paper De Tijd. In the past ten years Ine has worked on several bigger cases for which she received recognition by her peers by winning several press awards.

Wouter Van Driessche is digital producer and chief video & audio at De Standaard. Last year his team was awarded the Belfius Press Prize for the project Exit België. Earlier in his career Wouter worked as a reporter for De Standaard and De Tijd.

Curieuze-neuzen-1.jpeg